a a a

Dress 4 Success


Sollicitatiegesprek

Een mooie term die eigenlijk ook meteen de lading dekt.

Wanneer je namelijk goed verzorgd op een sollicitatiegesprek verschijnt, heb je meteen een streepje voor op de kandidaat die deze moeite niet genomen heeft.

Waarom dat is?
De achtergrond hiervan is pure psychologie.

Kleding zegt namelijk alles. Uit onderzoek is gebleken dat 85% van het zakelijk succes afhangt van het vermogen om vertrouwen en respect te winnen. Dit gebeurt vooral op basis van uiterlijk en sociale eigenschappen.

Boektip: Stijl van succes

Praktische tips voor zakelijke kleding en omgangsvormen

Succesvolle mensen weten zichzelf en hun boodschap goed te verkopen. Dit boek laat zien hoe je je presentatie gebruikt om meer te verkopen, effectiever te managen of beter te solliciteren. Hier zijn alle tips voor zakelijke presentatie in één boek.

Het is bedoeld voor de manager die zijn team wil professionaliseren, voor de carrièremaker die openstaat voor tips om hogerop te komen en voor de sollicitant die snel de do's en dont's van zakelijke presentatie wil leren. Je zult hierna gegarandeerd anders kijken naar de psychologie van presentatie, het effect van uiterlijk, de onbewuste impact van kleding, zakelijke omgangsvormen, introduceren en tafeletiquette. Makkelijk leesbaar, royaal geïllustreerd en gelardeerd met veel praktische tips.

De auteur heeft ook tientallen succesvolle BN-ers geïnterviewd over hun visie op goede presentatie. Het resultaat is een interessante, verrassende en leerzame verzameling adviezen en tips. Robert Willemsen geeft workshops en lezingen op het gebied van persoonlijke presentatie, hij doet kledingresearch en stelt dress codes op voor bedrijven en instellingen.

Bestel dit boek via Bol.com

Impressies van stijlvolle outfits

Dress 4 Success Dress 4 Success Dress 4 Success Dress 4 Success Dress 4 Success Dress 4 Success Dress 4 Success Dress 4 Success Dress 4 Success Dress 4 Success Dress 4 Success Dress 4 Success

>> Terug naar boven


In het kort...

Office Select Flexbureau is gespecialiseerd in de bemiddeling van kantoorpersoneel met een afgeronde HBO of WO opleiding.

Wij bemiddelen in commerciële, secretariële, financiële, administratieve en (project-)management functies bij de leukste bedrijven om voor te werken.

De kernwaarden van ons bedrijf zijn: kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie, eenvoud, transparantie en persoonlijke aandacht.

Contactgegevens

Office Select Flexbureau B.V.

Adres: Pablo Picassostraat 154, Utrecht
Telefoon:
E-mail: klantenservice@officeselect.nl

Plan hier je route

  Bel mij terug

Op welk nummer kan ik je bereiken?

*
*
verwerken

Verzenden

  Verzoek verstuurd

Wij hebben je belverzoek ontvangen.

Je wordt zo spoedig mogelijk gebeld.

Wij streven ernaar om binnen een dag contact met je op te nemen. Wegens drukte kan het soms wat langer duren.