a a a

Werken bij Office Select

Denk jij dat je klaar bent voor een baan bij Office Select Flexbureau? Dat je ondernemend genoeg bent en beschikt over een mentaliteit van hard werken en ambitie? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Wat hebben wij te bieden

Werken bij Office Select is zeer aantrekkelijk voor ondernemende mensen die zich willen ontplooien in een open, afwisselende en inspirerende werkomgeving. Naast veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, bieden we je een modern pakket met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en interessante bonusregelingen.

Meer weten?

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden om te werken bij Office Select Flexbureau? Neem dan gerust contact met ons op.

Dat kan persoonlijk op onze vestiging in Utrecht of telefonisch.In het kort...

Office Select Flexbureau is gespecialiseerd in de bemiddeling van kantoorpersoneel met een afgeronde HBO of WO opleiding.

Wij bemiddelen in commerciële, secretariële, financiële, administratieve en (project-)management functies bij de leukste bedrijven om voor te werken.

De kernwaarden van ons bedrijf zijn: kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie, eenvoud, transparantie en persoonlijke aandacht.

Contactgegevens

Office Select Flexbureau B.V.

Adres: Pablo Picassostraat 154, Utrecht
Telefoon:
E-mail: klantenservice@officeselect.nl

Plan hier je route

  Bel mij terug

Op welk nummer kan ik je bereiken?

*
*
verwerken

Verzenden

  Verzoek verstuurd

Wij hebben je belverzoek ontvangen.

Je wordt zo spoedig mogelijk gebeld.

Wij streven ernaar om binnen een dag contact met je op te nemen. Wegens drukte kan het soms wat langer duren.