a a a

Win een iPad!

Win een iPad

Zet je netwerk in en help een vriend aan een baan en jezelf aan een iPad.

De nieuwe iPad

De iPad beschikt over twee camera's die Apple aan de voor- en achterkant van de iPad heeft geplaatst. Dankzij de camera op de voorkant kun je aan de slag om te videobellen of om gemakkelijk foto's van jezelf te maken. De HD-camera op de achterkant kun je gebruiken om foto's en filmpjes mee te maken.

De nieuwe processor die Apple in de iPad heeft gestopt weet zeker indruk te maken. Het verschil is duidelijk te merken wanneer je de oude en nieuwe iPad naast elkaar legt; applicaties en websites worden sneller geladen, zeker wanneer ze op grafisch gebied veel van de tablet vragen. Daarnaast zorgen de sneller ladende en draaiende applicaties ervoor dat de soepele gebruikerservaring op de iPad helemaal af is.

Wat moet je doen?

Meld je vriend of vriendin via onderstaand formulier aan en maak kans op deze geweldige iPad. Meer hoef je niet te doen!

Mijn gegevens:
Man Vrouw
* geen voornaam ingevuld
* geen achternaam ingevuld
* geen telefoonnr ingevuld
* geen geldig email adres
* Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden. accepteer de voorwaarden
De gegevens van mijn vriend/vriendin:
Man Vrouw
* geen voornaam ingevuld
* geen achternaam ingevuld
* geen telefoonnr ingevuld
* geen geldig email adres

In het kort...

Office Select Flexbureau is gespecialiseerd in de bemiddeling van kantoorpersoneel met een afgeronde HBO of WO opleiding.

Wij bemiddelen in commerciële, secretariële, financiële, administratieve en (project-)management functies bij de leukste bedrijven om voor te werken.

De kernwaarden van ons bedrijf zijn: kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie, eenvoud, transparantie en persoonlijke aandacht.

Contactgegevens

Office Select Flexbureau B.V.

Adres: Pablo Picassostraat 154, Utrecht
Telefoon:
E-mail: klantenservice@officeselect.nl

Plan hier je route

verwerken

Verzenden

  Actievoorwaarden

Actievoorwaarden iPad2

Iedereen die iemand aandraagt als potentiele kandidaat bij Office Select Uitzendbureau maakt kans op deze prijs. Deelname vindt plaats via de actiewebsite: http://www.officeselect.nl

De prijs bestaat uit een Apple iPad2.

Deelnemers maken kans op de bovengenoemde prijs door binnen de actieperiode een passende kandidaat op een openstaande vacature door te sturen én aansluitend het registratieformulier correct in te vullen.

Medewerkers van Office Select Uitzendbureau, Office Select Detachering en PSB International Holding B.V. zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.

Je kunt een potentiele kandidaat maximaal één keer voorstellen om in aanmerking te komen voor de prijs van deze actie. Je kunt daarnaast onbeperkt andere kandidaten voorstellen om meer kans te maken op de prijs.

Office Select Uitzendbureau behoudt zich het recht voor om inzendingen die haar frauduleus of anderszins onrechtmatig voorkomen van deelname uit te sluiten.

De prijs is niet tegen geld of financiële tegenwaarde inwisselbaar.

De prijswinnaar ontvangt zo spoedig mogelijk na de actieperiode bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Door deelname aan deze actie verklaart de deelnemer bekend en akkoord te zijn met deze actievoorwaarden. De deelnemer kan na afloop van deze prijsvraag (actie gerelateerde) e-mail en/of post ontvangen van Office Select Uitzendbureau. Office Select Uitzendbureau heeft de mogelijkheid om de naam en woonplaats van de prijswinnaars te publiceren op eigen websites.

Aan de deelname en/of de uitslag kunnen geen rechten worden ontleend.

  Bel mij terug

Op welk nummer kan ik je bereiken?

*
*
verwerken

Verzenden

  Verzoek verstuurd

Wij hebben je belverzoek ontvangen.

Je wordt zo spoedig mogelijk gebeld.

Wij streven ernaar om binnen een dag contact met je op te nemen. Wegens drukte kan het soms wat langer duren.


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0